A férjem új kedvence

Amikor mi a férjemmel úgy döntöttünk hogy belevágunk életünk két legnagyobb projektjébe, és először veszünk egy kertes házat, amit fel is újítunk persze, aztán pedig saját családot alapítunk és gyermeket vállalunk, még fogalmunk sem volt, hogy ennyire komoly fába vágtuk a fejszénket. Persze egy ház felújítása sosem könnyű feladat, és ezzel tisztában is voltunk, azzal azonban egyáltalán nem, hogy ennyire nagy drágulás fogja jellemezni az alapanyagok körét, és hogy a szakemberek ennyire le lesznek terhelve, hogy igazság szerint egy fél éves várakozási idő sem ritka mondjuk egy-egy burkoló vagy festő esetében.

Most azt mondhatom, hogy egyrészt persze nehezebb úton találtuk magunkat, mert így sok mindent saját kezűleg kellett megoldanunk a házfelújítás kapcsán, viszont egyben egy igazán érdekes és izgalmas útra tértünk, ami iszonyatosan sok élményt és tanulságot ad számunkra. Össze is kovácsolt minket. Megtanultunk burkolni és festeni is, amihez a legnagyobb segítségünk egy falcsiszoló zsiráf volt, de azt kell mondjam, hogy az első körben számomra feleslegesnek tűnő magasnyomású mosó is iszonyatosan sok segítséget nyújtott a munkálatok és a feladatok elvégzése során.

A fabrikshop.hu oldalról pedig nem csak nagyon egyszerűen, de iszonyatosan jó áron és nagyon gyorsan be is tudtunk szerezni minden olyan szerszámot és eszközt ami kellett ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan tudjuk mi magunk is megoldani a házfelújítási feladatok elvégzését. Mindenkit arra biztatok, hogy ha nem is mindent, de részfeladatokat vállaljon a ház felújításából, mert iszonyatosan jó élmény látni az embernek a saját keze munkáját. És hát persze a fabrikshop oldalát is, mert biztos vagyok benne, hogy ennél jobb áron és ennél egyszerűbben nem fog tudni senki sem felújításhoz gépek és eszközök beszerzését megoldani.