A megfelelő csapattal játék az egész

Nemrégen kezdtem bele egy nagy kalandba, amely bár sokkalta érdekesebb és változatosabb, mint én azt valaha gondoltam, sokkal több impulzust, és hála a jó égnek eredményt is nyújt, mint azt valaha remélni mertem amikor egy saját vállalkozásról álmodoztam. Bizony vannak nehézségek, feladatok és monoton, számomra haszontalannak tűnő, de a működés biztosítása szempontjából azonban legalább olyan fontos dolgok is.

A saját vállalkozás beindítása előtt nagyon fontosnak tarottam, hogy rendelkezzek egy olyan weboldallal, amely minden téren – ha lehet ilyet mondani – tökéletesnek mondható. Szerettem volna egy szép kivitelezésű, igényes szövegezésű, gyors, és pontos, jól használható weblapot, amelynek kiegészítő szolgáltatásaként a linképítést is igénybe kívántam venni. Hamar elment azonban a kedvem a feladattól, amikor egy személyes találkozón a weboldalam készítőjével egyszerűen nem tudtam szót érteni. Nem csupán arról volt szó, hogy nem igazán értettem éppen miről beszél, de olyan megoldási javaslatokat, és direkt, azonnali döntéseket várt tőlem, amire egyszerűen nem tudtam válaszokat adni. Sajnos mindamellett, hogy kellemetlenül éreztem magam, arra gondoltam hogy ez számomra túl nagy falat, és elnapoltam a weboldal készíttetésének feladatait.

Nagyon hamar szembe jött a kérdés azonban újra, hiszen vállalkozásom egyre jobban beindult, szükségem lett volna már több esetben egy szép, kifinomult, jól felépített weblapra, mint ahogyan azt az elején meg is álmodtam.

Nagy levegőt véve, minden pozitív hozzáállásommal kerestem hát egy másik csapatot, remélve, hogy gördülékenyebb lesz a közös munka mint az első próbálkozásnál.

Hatalmas pozitív csalódás ért. A kiválasztott kis csapat nem csakhogy érthetően beszélt, de számos megoldási javaslatból választhattam, és a tárgyalás alatt csak úgy repült az idő, nem hogy feszélyezett hangulatnak nyoma sem volt, de jól is éreztem magam. Értik a honlapkészítés minden csínját, és minden feladatot képesek megoldani, így nem kell több szolgáltatót keresnem. Nincs szükség külön programozóra, designerre, minden munkát el tudnak végezni számomra. Azóta már egy közös webshop kialakításán dolgozunk, és a linképítés területén is egyre nagyobb sikereket érünk el közösen. Nagyon szeretek velük dolgozni.