A legjobb csapat

Amikor úgy döntöttem, hogy vállalkozó leszek azt gondoltam, hogy nagyon nehéz dolog elé nézek, mert nem igazán számíthattam senkire sem. Úgy értve, hogy a családból nem igazán volt senki, aki mondjuk segíteni tudott volna az alapítás dolgaiban vagy mondjuk a stratégia kialakításában, az üzleti tervezésben és egyéb dolgokban. Mindenben magamra voltam utalva. Legalábbis azt gondoltam, hogy nekem mindenhez értenem kell, mindent meg kell tanulnom és mindenben nekem kell megoldanom a feladatokat. Nagyon gyorsan rá is jöttem, hogy bár mezőgazdasági cégről beszélünk, de ez még itt is lehetetlen feladat. Nem tudok annyira szerteágazó ismereteket összeszedni és mindent időben megoldani, ami szükségeltetik, ám munkaerőt nem igazán tudtam felvenni, ezért döntöttem úgy, hogy külső szakértőkhöz, partnerekhez fordulok, és bizonyos dolgokban tőlük kérek majd segítséget.

Ez a taktika pedig annyira jól sikerült, hogy ma már azt mondhatom, hogy szinte minden területen e mentén gondolkodom, vagyis nem egy egyszeri üzleti kapcsolat kialakítására törekszem sosem, hanem egy hosszútávú, hosszan fenntartható üzleti kapcsolat kialakításában. Szinte minden esetben sikerült is nagyon tartós és hosszú távon gyümölcsöző kapcsolatot kialakítani a partnerekkel. Még a beszerzés területén is egy nagyon hosszú időtávra tervezhető és azt gondolom már így az első időszak után, hogy szintén nagyon eredményes kapcsolatot sikerült kialakítanunk az odisys munkatársaival és csapatával.

Nem csak azért örülök ennek nagyon, mert hihetetlen jó termékpalettával és még hihetetlenebb árakkal dolgoznak, hanem azért is, mert nagyon lelkiismeretes és odaadó munkát végez szinte mindegyik ember, aki a csapatba tartozik. Mi ezidáig mindig nagyon meg voltunk elégedve minden szolgáltatásukkal, ezért vagyok benne biztos, hogy hosszú időn keresztül is sikeres és eredményes kapcsolatot fogunk tudni ápolni.