Design és hasznosság kéz a kézben lehetséges?

Amikor sokat vagyunk úton, sokat megyünk tárgyalásról tárgyalásra, bizony észre sem vesszük, hogy a vezetés, pontosabban a pedálok használata mekkora károkat képes okozni a lábbelinken. Akár magassarkú, akár sportcipő, akár balerinacipő, a rendszeres használatnak köszönhetően sajnos elkophat a sarkuk, amit borzasztó nehéz helyrehozni, vagy egyáltalán nem is lehet, így dobhatjuk ki kedvenc cipőnket.

Azonban nem is olyan régóta létezik egy megoldás, ami nem csak, hogy megvédi a cipőnk sarkát a kárpittal való érintkezés kopásától, de rendkívül designos színekben érhető el, így nem csak védettek leszünk, hanem divatosak is. A tervező fejében azután fogalmazódott meg az ötlet, miután saját bőrén tapasztalta meg, hogy mennyire idegesítő és nem utolsó sorban nem költséghatékony szinte félévente új cipőt venni, vagy éppen mennyire macerás a kocsiban egy váltócipőt tartani. Anyagát tekintve elasztikus gumiból készült, így akár 46-os méretű cipőig is használhatóak.

Mai divatos színeinek köszönhetően az sem probléma, ha mondjuk megállunk egy boltnál, és véletlenül a lábunkon marad, hiszen stílusos, egyedi kialakításának köszönhetően trendi kiegészítője is lehet a megjelenésünknek. Tehát nem kell többé féltetünk a cipőinket a túl gyakori cseréléstől, hiszen ha ellátogatunk a www.heelgood.hu oldalra, megtaláljuk a megoldást arra a problémára, ami az embereket már azóta foglalkoztatja, mióta jóformán autót vezet.