Kleopátra titkát hordozza magával

Engem személy szerint mindig is vonzott Egyiptom. A különleges világ nem csak az építészetben jelenik meg. Különleges misztikum és máig feltáratlan és megoldatlan rejtélyek övezik az itteni területet és időszakot. Van néhány tény azonban, amit már tudni vélünk, és bizony mai napig is meghatároz bizonyos területeket. Tény, hogy sokszor marketing szempontból tudják ezt a vállalatok kihasználni, de sokszor jól jön számunkra, ha valami hozzánk közel álló dolog segítségével tudunk választani a piacon fellelhető számtalan termék közül. Én sokszor Egyiptomhoz fordulok segítségül, ha szépségápolásról van szó. Én személy szerint nem szeretem a krémeket, nem szeretem kenegetni magam. Így számomra kiemelten fontos olyan szappant választani a mindennapokra, amelyek segítséget nyújtanak számomra abban, hogy megvédjem bőröm a kiszáradástól. Megfelelően tisztítanak és hidratálnak egyben. Az évek során számtalan termékkel kísérleteztem, míg kialakult az a néhány darabszámos kis csoport, akiket szívesen használok.

testápolás területén például, az egyik kedvenc szappanom Kleopátra nevéhez fűződik. Kinek ne a gyönyörű és ápolt, kristálytiszta gyönyörű bőr és fekete haj jutna eszébe Kleopátra nevéről? Tudjuk, hogy szerette kényeztetni magát, és megragadott minden olyan dolgot, amellyel testét kényeztetni tudta. Meg is volt bizonyára az eredménye. Ez a szappan is csodás hatóanyagokkal van megáldva, mesésen krémes, és tökéletesen habzik, mindamellett, hogy természetesen tökéletesen tisztít is egyben. Mi más lehetne fő alapanyaga, mint a kecsketej és az argánolaj, sheavaj, hiszen hű marad nevéhez. Mindemellett tartalmaz még mandulaolajat és szőlőmagolajat is, de leginkább a rózsa és a ylang-ylang illóolaj tartalma teszi különlegessé.

Imádom ezt az illatot. Mindamellett hogy megfelelően kényezteti bőrömet, és puhává varázsolja, az illata által megnyugszom és sokkal jobban, pihentetőbben tudok aludni. Tökéletes választás minden napra, hiszen az alap funkciói mellett a testápolásban fontos extra paramétereknek is maximálisan megfelel. Egyszerűen imádom és mindenkinek csak ajánlani tudom, aki valami igazán különlegessel szeretné kényeztetni testét, csakúgy, mint névadója, Kleopátra annak idején.