Nem mindegy, hogy milyen állapotok uralkodnak az autóban

Az autók nem titkolják el használóik személyiségét, sőt, a legapróbb jellemvonásaik is annak a napi szokásairól és rutinjairól árulkodnak, aki napi szinten vezeti őket. A legszembetűnőbb és legáltalánosabb autós káoszt okozó jelenségek a teljesség igénye nélkül a következők: szétdobált üres vizes flakonok, szétdobált parkoló fecnik, kiborult táska az első vagy hátsó ülésen a telefon keresése miatt, koszos ülések, étel és ital maradékok a kesztyűtartóban és a pohártartóban, minennek következményeként furcsa szagok terjengenek az autóban.

A pedáns típusoknak nem kérdés, hogy tisztára van mosva a kocsi kívül, belül pedig rendezett a kárpit, ki van porszívózva a szőnyeg és a huzat, minden a helyén van, nincsenek szétdobálva a szemétbe való vackok és csomagolások. Minden egyes eszköznek megvan a maga helye: telefon a telefon tartóban, forgalmi a kesztyűtartóban, kávé a kávé tartóban, töltő a szivargyújtós átalakítóban, illatosító a szellőzőrácsban, így minden kéznél és használatra készen áll, megkönnyítve ezzel a vezetést, a koncentrálást, a mindennapokat.

A baseusshop.hu-n keresztül a fenti kellékeket egy pár gombnyomással be lehet szerezni, így a kevésbé rendszerezett barátokat, családtagokat bátran meg lehet lepni hasonló kiegészítőkkel, hogy az autóban tartott rendszertelenségből rendszert lehessen csinálni. Valószínűleg a megajándékozott hálás lesz, hogy figyelünk az apró részletekre és nem kritikaként fogja megélni a kedveskedést.