Néhány kivétel erősíti a szabályt

Rengeteg olyan embert ismerek, akik szinte már mindent az internet segítségével intéznek el. Természetesen van amit nem lehet. De amit csak megenged az élet, ők biztosan a neten rendelik meg. Manapság óriási méreteket ölt a netes kereskedelem. Tudom én is, hogy kényelmes, gyors, nem kell érte kilépnem sem az ajtón, én azonban valamiért nagyon nem szeretem. Egészen egyszerűen én szeretem megnézni, megtapintani a terméket, ha lehet, szeretek beszélni az eladóval, kikérni a véleményét, magyarul én szeretek nagyon személyesen, boltban vásárolni és ne igazán bízok az internetes rendelésekben. Most azonban mégis találtam egy kivételt.

Történt ugyanis, hogy töltőállomást kerestem a telefonomhoz és az okosórámhoz. Nekem mindenem apple. Egész egyszerűen azért, mert szeretem a termékeit. Szépek, designosak, jól használhatók, tartósak, így nem kell őket sűrűn cserélni, és könnyen használhatóak, ami nálam nagyon fontos szempont. Szeretem a telefonom menüjét, az órám adta szabadságot, és azt, hogy minden mindennel tökéletesen kommunikál. Hatalmas békét és működési biztonságot nyújtanak ezek a termékek számomra. Étékük ezáltal felbecsülhetetlen. Gyorsan merülnek azonban. Szükségessé vált így egy töltő állomás a munkahelyi íróasztalomra.

Én mielőtt elmennék egy boltba azért ugyanúgy megnézem a net kínálatát. Általában én ugyanúgy neten vásárolok, csak épp nem terméket, hanem boltot keresek rajta. Így találtam meg az apple watch shop nevű oldalt is. Az applewatchsop.hu kínálatában megnéztem a termékeket, és bementem az üzletbe, ahol nagyon kedvesek és készségesek voltak velem. Szinte minden szóba jöhető állomást megmutogattak, illetve felvilágosítottak az egyéb tartozékokról is, amik a használat során számomra szóba jöhetnek. Nem tudtam azonban dönteni két választási lehetőség közül. Nagyon kedvesen azt ajánlották fel, gondoljam nyugodtan át, ha kérdésem lenne, nyugodtan keressem őket fel, amiben csak tudnak segítenek.

Később aztán már nem nagyon volt időm visszamenni az üzletbe, így neten rendeltem meg a töltőállomást. Rájöttem, hogy ez az oldal nagyon egyszerűen használható, s rettenetesen gyors és könnyű innen rendelni. Mivel majdnem minden terméküket lelkesen meg is mutogatták nekem mikor benn voltam, ma már csak rendelek tőlük, ha valami elhasználódott, vagy épp szükségem lenne más színűre, vagy más anyagúra, például egy szíj tekintetében. Elmondhatom tehát, hogy ezeket a termékeket én is már csak netről rendelem, így ez egy kivétel, mely azonban igencsak erősíti nálam a szabályt, hogy minden mást, csak is boltban vásárolok.