Van egy hely..

Van egy hely, ahol tökéletes köszönőajándékok és egyéb egyedi, hímzett vagy fóliázott termékek készülnek. Van egy hely, ahol nem rettennek meg semmilyen mennyiségtől, sőt, kihívásnak tekintik, hogy minél több darabszámos, tökéletes termékmennyiséget adjanak át. Van egy hely, ahol minden segítséget megkapsz, hogy egyedi, mégis akár több ezer ugyanolyan terméket kapj kézhez, nem utolsó sorban tökéletes minőségben és tartós használatra. Egy hely, ahol kedvesen felveszik veled a kapcsolatot, és javaslatot tesznek, hogy még tökéletesebb lehessen a kezükből kiadott munka. Ahol lelkiismeretesen foglalkoznak még a kétezredik darabbal is.

Ez a hely nem más, mint a https://himezd.hu/. Készítenek termékeket sport kluboknak, cégeknek és egyéni megrendelőknek egyaránt. Itt készülnek a legjobb mezek, címeres melegítők, hímzett pólók, kabátok, mellények. Ha egyedi termékre van szükséged, de nagy darabszámban, akkor csak bátran keresd fel őket. Én is így tettem és a végeredmény, amit kaptam egyszerűen tökéletes.

Az esküvőmre szerettem volna megrendelni kétszáz darab egyedi címeres és mintás, de ugyanolyan minőségű és színű pólót köszönőajándék gyanánt. Nem csak hogy nagyon kedvesek voltak és válaszoltak minden kérésemre és kérdésemre, de ajánlottak másik pólót, mert az általam tervezett nem lett volna megfelelő minőségű. Nem mutatott volna rajta szépen a hímzés. Nagyon gyorsan és szépen, tökéletes minőségben leszállították számomra a megrendelt termékeket. Segítettek a minta megtervezésében is, mert nyilván, én nem tudtam pontosan mi és mekkora méretben mutatna jól a pólókon. Az eléjük tárt mintákból segítettek kiválasztani azt, ami a legtökéletesebb számunkra a nagy napon. Én csak ajánlani tudom őket. Keressétek őket bátran. Gyorsak, precízek, segítőkészek, és én még mindenhonnan csak jókat hallottam róluk. Nálunk az összes elkészült póló ugyanolyan szép és ugyanolyan színű volt, ami számomra az egyik legfontosabb szempont volt. Mindenki nagyon örült az ajándékoknak a násznépben, és mai napig is néha úgy találkozunk, hogy ez a póló van a rokonokon. Felbecsülhetetlen érzés.